MENIU

Clipul trupei Taxi, "Despre smerenie", a fost scos de pe Youtube. Ce urmează

Trupa Taxi a scos de pe Youtube clipul piesei "Despre smerenie" pentru a respecta dorința lui Grigore Leșe, care nu a mai dorti să apară în videoclip. 

"Respectăm decizia domnului Grigore Leșe de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie". Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni - după Paște - cu o variantă în care domnul Leșe nu va mai fi inclus. Dorim să vă asigurăm că nu ne retragem, nu ne răzgândim. Credem cu tărie în „Despre smerenie" și vom reveni - cu siguranță - cu noua variantă a videoclipului", anunță trupa Taxi pe pagina de Facebook.

După lansarea videoclipului şi apariţia comentariilor dezaprobatoare din partea internauţilor, artistul popular Grigore Leşe şi-a exprimat dorinţa să nu mai apară în videoclip.

"Eu m-am dus la o înregistrare cu Taxi, crezând că este vorba despre spiritualitate şi nicio clipă nu am ştiut că este un clip împotriva construcţiei catedralei. Eu îmi văd de muzica mea, eu am fost botezat într-o biserică de lemn, am aceste date, din familie. Nu am nimic împotriva construcţiei Catedralei. Eu am crezut că este un clip despre biserici, despre lemn, despre credinţă."

Trupa Taxi a rspuns într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook că Grigore Leşe a primit un e-mail cu textul piesei şi lista vedetelor care şi-au dat acordul să apară în videoclip.

Mai multe articole despre:
taxi Grigore Leşe despre smerenie