MENIU

Incident în timpul unei prezentări de modă, în Iași: o macara a lovit o femeie din public

Incident în timpul unei prezentări de modă, în Iași. O macara a lovit o femeie din public

Incident în timpul Romanian Fashion Week, din Iași! O prezentare de modă s-a încheiat la spital pentru o spectatoare.

Cum s-a produs incidentul de la Romanian Creative Week

Conform informațiilor furnizate de BZI.ro, incidentul a avut loc la scurt timp după începerea show-ului. Macaraua, care susținea o cameră video foarte grea, a fost lovită de un spectator și, în mișcare, a atins o femeie din public. Echipajul medical a intervenit rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor.

Femeia, care a suferit răni la nivelul capului, a fost preluată de urgență de paramedici și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, starea acesteia nu este gravă.

"În seara de duminică, 26 mai 2024, în timpul show-urilor de fashion, un spectacor a lovit brațul unei macarale video, care filma la fața locului. În urma impactului, brațul macaralei video a basculat și, din păcate, o spectatoare a fost atinsă de acesta. Ambulanța, care a fost prezentă permanent în perimetrul în care s-au desfășurat show-urile de fashion, pe parcursul tuturor celor trei zile de festival, a intervenit. Spectatoarea a fost transportată la Spitalul de Neurochirugie din Iași, unde i-au fost făcute toate investigațiile indicate de medici. După câteva ore, duminică seara, doamna a fost externată. Niciun alt spectator aflat în perimetru nu a fost afectat", transmit organizatorii Romanian Creative Week.