MENIU

Clipe de coşmar pentru o tânără de 22 de ani! RĂPITĂ în plină zi, de pe o stradă din Constanţa

Răpită în plină stradă

O fată de 22 de ani a trecut prin clipe de groază la finele anului 2013. Claudia P.V., a fost luată cu forţa în data de 28 decembrie, de doi indivizi, şi băgată într-un autoturism.

O fată de 22 de ani a trecut prin clipe de groază la finele anului 2013. Claudia P.V., a fost luată cu forţa în data de 28 decembrie, de către doi indivizi, respectiv Eduard Sorin Cristea, de 20 de ani, din Constanţa, şi Cosmin Vinu, şi băgată într-un autoturism.

Aceştia au lovit-o, i-au luat telefonul mobil, dar şi suma de 28 de lei, după care au abandonat-o pe un teren viran de lângă Cumpăna. La scurt timp a fost prins Cristea, iar în ianuarie şi Cosmin Vinu. Din câte se pare, cei trei se cunoşteau, scrie replicaonline.ro.

Totul s-a petrecut în data de 28 decembrie, în jurul orelor 15.00, când Claudia se deplasa pe strada Narciselor din cartierul Km 4-5. Ea a fost acostată de cei doi indivizi, Eduard Sorin Cristea şi Cosmin Vinu, şi urcată cu forţa într-un autoturism marca Volkswagen. Răpitorii au urmat drumul spre Cumpăna, cerându-i în acest timp o sumă de bani, pe care fata le-ar fi datorat-o. Au început s-o lovească, după care s-au gândit să-şi recupereze banii în stilul lor. I-au luat telefonul mobil şi tot ce au găsit prin buzunare, adică suma de 28 de lei, abandonând-o în mijlocul drumului, pe un teren viran aflat în apropiere de Cumpăna.

Fata a ieşit în stradă şi a reuşit să oprească o maşină, rugând şoferul să o lase să iniţieze un apel telefonic. Un echipaj de Poliţie a ajuns la faţa locului, preluând victima.

Citeşte mai mult pe replicaonline.ro.