MENIU

Clipe de COŞMAR pentru Adrian Enache! Fiica lui a fost înjunghiată de mai multe ori

Clipe de COŞMAR pentru Adrian Enache: fiica acestuia a fost înjunghiată de mai multe ori în dimineaţa zilei de sâmbătă. Agresorul este  un libanez in varsta de 46 de ani, angajatul insarcinat cu paza complexului rezidential in care Diana Enache locuieste. UPDATE. Agresorul a fost reţinut de Poliţie

Weekendul acesta a fost unul negru pentru fata lui Adrian Enache. Potrivit Cancan.ro, sambata dimineata, in jurul orei sase, tanara a fost injughiata chiar in blocul in care locuieste. A fost dusa de urgenta la spital, iar acum se afla sub supravegherea medicilor.

Dupa ce Diana Enache s-a intors din oras, angajatul insarcinat cu paza complexului rezidential, un libanez in varsta de 46 de ani, a urmat-o spre apartament, iar atunci cand au ajuns in dreptul panoului electric, in timp ce tanara era cu spatele, a scos cutitul si i l-a pus la gat, incercand sa o violeze.

Fata lui Adrian Enache s-a luptat parte in parte cu atacatorul ei, in incercarea disperata de a-l dezarma. In timpul acestei "batalii", s-a ranit destul de grav, pe intreg corpul,mai ales pe maini si in zona gatului. Desi nu a putut lua cutitul din mana libanezului, Diana a reusit sa fuga si sa-si salveze viata.

Mai multe articole despre:
Adrian Enache fata lui Adrian Enache