MENIU

Clasicele veste de blană: cum le combini, în mod inspirat, pentru ținute de efect? Iată criteriile esențiale! (P)

Clasicele veste de blană: cum le combini, în mod inspirat, pentru ținute de efect?

Și în 2021 s-au purtat vestele de blană, și nu și-au pierdut locul în garderoba nici în 2022. Anul acesta, vestele din blană naturală rămân în tendințele modei și sunt alegerea excelentă pentru iubitoarele de frumos. Marele lor avantaj este versatilitatea, pentru că le poți combina într-o diversitate de moduri, astfel încât să arate bine și să îți pună în valoare silueta.

Dacă ai rămas în pană de inspirație, venim în sprijinul tău cu câteva criterii esențiale de care trebuie să ții cont atunci când vrei să combini veste blana naturala cu alte elemente. Află care sunt cele mai importante criterii peste care nu trebuie să treci cu vederea, ca să nu riști ținute ridicole, care îți adaugă centimetri în plus și care te fac să te simți stânjenită în aparițiile tale.

  1. Fii atentă la textura hainei de blană, atunci când vrei să o combini cu alte elemente

O vestă din blană naturală va fi întotdeauna vedeta unei ținute, indiferent care sunt celelalte elemente pe care vrem să le integrăm în outfit. Ca atare, trebuie să fii extrem de atentă asupra tipologiei de blană și a texturii acesteia, după care să îți ghidezi alegerea celorlalte elemente. Dacă optezi pentru o vestă cu o textură rigidă, care conferă mult volum, atunci celelalte piese trebuie să fie mult mai discrete. Regula este valabilă și în privința accesorizării: nu opta pentru o accesorizare proeminentă, atunci când vorbim de blănuri cu o textură care iese în evidență. Accesoriile voluminoase nu se recomandă nici la blana de chinchilla, care este o blană cu textura fină, delicată, ce emană sensibilitate și fragilitate. Combină inspirat!

  1. Ține cont, întotdeauna, de volumul hainei de blană, indiferent dacă este o vestă sau alt tip

Ține minte regula proporțiilor: dacă vesta este una foarte voluminoasă, partea de jos trebuie să echilibreze vizual întreaga ținută. Nu opta, în același timp, și pentru o vestă voluminoasă, și pentru o fustă lungă și largă. E simplu: este prea mult. Asigură-te că vei contrabalansa volumul din partea de sus a corpului cu produse care păstrează linia corpului sau se mulează pe corp. Poți compensa și printr-o pereche de pantaloni skinny, dar evazați, care avantajează picioarele foarte subțiri și care produc un echilibru vizual, plăcut al întregului outfit. De asemenea, renunță la accesoriile din partea de sus și alege o intervenție stilistică mult mai de efect, cum ar fi atașarea unei genți asortate cromatic cu vesta voluminoasă. E wow! 

  1. Evită, cu desăvârșire, imprimeurile atunci când porți o vestă de blană, indiferent de care este

Atunci când porți o vestă de blană, indiferent dacă este de vulpe, de chinchilla, de miel tibetan, de vizon sau de oricare alt tip, este recomandat să eviți imprimeurile în rândul celorlalte articole vestimentare. Acestea încarcă mult prea mult din punct de vedere vizual și pot trece granița spre ridicol, foarte ușor. Ține minte: cu cât este mai simplă ținuta ta din punct de vedere al numărului de elemente și al modului în care ele arată, cu atât mai mici sunt șansele să greșești în realizarea ei. Vesta din blană naturală este deja un articol vestimentar complex: contrabalansează vizual cu articole simple, elegante și de efect.

Cumpără o vestă din blană de calitate premium de la Casa de Blănuri MG

Nu vei putea compune ținute spectaculoase, dacă piesa centrală – blana naturală – nu este una calitativă. Așadar, premiza unui outfit perfect este o vestă de cea mai bună calitate, pe care o găsești la Casa de Blănuri MG, renumitul magazin de blănuri de lux, înființat încă din 1939 în România.

Mai multe articole despre:
vesta vesta blana