MENIU

CJ Ilfov, plângere penală în cazul falsului medic ginecolog

Consiliul Județean Ilfov a făcut plângere penală împotriva falsului medic ginecolog de la Spitalul Județean şi a cerut demiterea directorului medical şi a şefei secţiei de ginecologie.

Potrivit comunicatului instituţiei, plângerea a fost depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2, pentru posibile fapte penale. Ca urmare a suspiciunilor de infracţiuni comise de Raluca Daniela Bârsan, Consiliul Judeţean Ilfov se consideră prejudiciat şi a solicitat obligarea numitei la plata unor despăgubiri, constituindu-se ca parte civilă, anunţă CJ Ilfov într-un comunicat citat de News.ro.

De asemenea, Consiliului Judeţean "consideră că directorul medical al spitalului, Cristina Stoica, ar trebui demis, pentru că a trecut sub tăcere faptele petrecute." Aceeaşi sancţiune este propusă şi în cazul fostei şefe a secţiei de ginecologie, dr. Roxana Dragu, pentru că a permis să activeze sub îndrumarea ei un medic fals, dar şi în cazul celorlalte persoane care vor fi găsite responsabile pentru situaţia creată”, se mai arată în comunicatul citat de news.ro.

Deocamdată, singura sancţiune concretă a fost înlocuirea purtătorului de cuvânt al Spitalului Ilfoiv, Dan Blendea.

Mai multe articole despre:
Ilfov ginecolog fals medic