MENIU

Ciucă: „Programul IMM Invest Plus va continua în 2023 pentru a susține consolidarea mediului de afaceri și perspectivele de creștere economică”

Nicolae Ciucă - premierul României

Nicolae Ciucă - premierul României spune că Programul IMM Invest Plus va continua în 2023 pentru a susține consolidarea mediului de afaceri și perspectivele de creștere economică.

„Programul IMM Invest Plus va continua în 2023 pentru a susține consolidarea mediului de afaceri și perspectivele de creștere economică.

Am majorat la peste 20 de miliarde de lei finanțarea acestei scheme de ajutor de stat și a componentelor sale - IMM Invest România, Agro IMM Invest, IMM Prod, Garant Construct, Innovation și Rural Invest.
Acest program și-a dovedit eficiența până acum. Sunt convins că și anul viitor va încuraja spiritul antreprenorial și va asigura locuri de muncă în economie.

Soluțiile de susținere a mediului de afaceri sunt aliniate investițiilor și reformelor asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă și în acord cu standardele Uniunii Europene și Organizaţiei de Cooperare şi Dezvoltare Economică, pentru care pregătim aderarea României. Depunerea Memorandumului Inițial în cursul săptămânii trecute reprezintă o etapă importantă pentru accesul nostru la organizația celor mai puternice economii ale lumii, obiectiv al Guvernului și al întregii societăți românești”, a transmis premierul, luni.

Mai multe articole despre:
ciuca mediu de afaceri economie imm invest