MENIU

Cîțu, atac murdar la Orban după depunerea moțiunii: "Am crezut că nu se va mai întâmpla în România să fie un al doilea Dragnea"

Florin Citu si Rares Bogdan

Florin Cîțu a lansat un atac murdar la adresa lui Ludovic Orban pentru simplul fapt că a îndeplinit o obligație legală ca șef al Camerei Deputaților și a permis ca demersurile pentru moțiunea de cenzură să își urmeze cursul firesc.

Florin Cîțu a avut prima reacție după ce USR PLUS și AUR au depus moțiunea de cenzură în Parlament. Acesta a condamnat alianța făcută de USR cu partidul lui George Simion, însă speră la o împăcare cu Dan Barna și USR PLUS, chiar dacă au depus deja moțiunea în Parlament. Tododată, premierul l-a atacat și pe președintele PNL Ludovic Orban. 

"Este tristă această alianță USR-AUR și cumva cred că va trebui să se gândească cei de la USR ce înseamnă acest lucru. Să legitimezi un partid cum este AUR este o chestie de morală. Singură soluție pentru România o reprezintă această coaliție. Îi aștept să se întoarcă, să vină la masă chiar și după ce au depus această moțiune, îi aștept să vină la masă cu soluții cel mai bine era să vină cu un ministru al Justiției, asta era cel mai ușor de rezolvat. Nu e vorba de moțiune, am crezut că nu se va mai întâmplă în România să fie un alt doilea Dragnea. Exemplul Dragnea se pare că avem, nu poți să spui niciodată niciodată. Este bizar că președintele PNL să facă tot ce e posibil că moțiunea pusă de usr aur să fie dezbătută și așa mai departe. Este o acțiune bizară. Fiecare răspunde", a declarat Florin Cîțu.

Și Rareș Bogdan a avut de adus critici la adresa lui Ludovic Orban.

"Niciodată nu a stat Camera și Senatul deschise după ora 20 asta însemnând că funcționarii de acolo au fost păstrați până la ora 23 pentru a înregistra o moțiune. Dacă domnul Orban voia să rămână guvernul în picioare. Nu cred că trebuia să-și anuleze programul de la Arad și Timișoara, trebuia să și continue programul intern cum o facem și noi", a declarat sâmbătă Rareș Bogdan.

 Birourile Politice Permanente ale Parlamentului nu au întrunit astăzi cvorumul pentru a decide calendarul moțiunii, astfel că ședința a fost reconvocată pentru luni la ora 12. 

Mai multe articole despre:
florin citu dragnea ludovic orban