MENIU

Ciprian Marica a anunțat la ce echipă va merge. Cum va reacționa Gigi Becali?

Ciprian Marica este dorit de Gigi Becali la Steaua.

Atacantul roman Ciprian Marica a anunțat, printr-un mesaj postat pe Facebook în noaptea de Anul Nou, care va fi opțiunea sa pentru un transfer la început de 2016.

"La mulți ani, dragi prieteni! Va doresc sănătate, belșug, fericire și 2016 motive să zâmbiți în fiecare zi! Iar celor care mi-au scris insistent le transmit că nu m-am schimbat și nu mă voi schimba, voi alege echipa care mă dorește cel mai mult! În rest, noi să fim sănătoși! La mulți ani minunați!", a scris pe Facebook Ciprian Marica, citat de Ziare.com.

Printre echipele care s-au vehiculat cel mai mult în ultimele săptămâni că l-ar dori pe Marica se număra Steaua București și Getafe.

Fostul jucător al Stelei și ale echipei naționale Marius Bilașco susține însă că nu la echipa campioană ar urma să joace Marica, ci la cea din Spania.

"Nu cred că e în planul lui să se întoarcă la Steaua. Nu acum. Cel puțin eu știu că e în discuții avansate cu o echipă din Spania. Cu Getafe, cu care ar fi ajuns la un acord", a declarat Bilasco, la Dolce Sport.

Mai multe articole despre:
marica Gigi Becali Ciprian Marica