MENIU

Ciprian Ciucu, primar Sectorul 6, despre Ion Rădoi, liderul CONTROVERSAT al Metrorex: "Este incredibil unde s-a ajuns”

Ciprian Ciucu, primar Sectorul 6

După primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, iată că a venit și rândul edilului de la Sectorul 6, Ciprian Cucu, să comenteze protestul spontan de la metrou, din această dimineață. Edilul a afirmat, astfel, că i se pare "incredibil" cum "personajul acela de la sindicatul din Metrorex (Ion Rădoi -n.r.) își permite să ducă o mână de oameni în "subteran"ca să își arate el forța și să își păstreze privilegiile". 

„Incredibil... Personajul acela de la sindicatul din Metrorex își permite să ducă o mână de oameni în "subteran" (atenție și la conotație) ca să își arate el forța și să își păstreze privilegiile. Mai mult, o face si prostește, fără revendicări și fără intenția de dialog social, cu singurul obiectiv, maximal, demisia ministrului. Ridicol și penibil. Este incredibil unde s-a ajuns, un personaj nederanjat de nimeni timp de 30 de ani este vârful unei organizații al cărei scop nu este bunăstarea angajaților ci acapararea de privilegii pentru vreo câțiva jmecheri. Hai, gata, e timpul să iesim din tranziție si sa ajungem în Europa! Instituțiile de ordine să facă ordine și metroul să își reia circulația”, a scris Ciucu, într-o postare pe Facebook.

Protestul de astăzi, de la metrou, este condus de Ion Rădoi, șeful sindicaliștilor și fost parlamentar PSD. Acesta este catalogat drept cel mai longeviv lider sindical, în spatele acțiunilor sale ascunzându-se interese de milioane de euro, relatează Realitatea Plus. 

 
Mai multe articole despre:
ciprian ciucu pnl ion radoi lider metrorex