MENIU

Ciorogârla iese din carantină. Ce restricții rămân în vigoare

Ciorogârla iese din carantină

Consiliul Județean pentru Situații de Urgență a decis joi ridicarea măsurii privind carantinarea localității Ciorogârla, din Ilfov. Întrucât rata de infectare se menține la un nivel ridicat, respectiv 4,45 la mia de locuitori, în localitate rămân în vigoare măsurile dispuse în starea de alertă, precum interzicerea activităţii cu publicul a restaurantelor şi cafenelelor în interiorul clădirilor, informează Prefectura.

CJSU Ilfov a transmis că din 26 noiembrie, de la 20:00, până pe 6 decembrie, la 20:00, se pun în aplicare prevederile Hotărârii CJSU nr. 52 din 23 noiembrie.

Astfel, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă. Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.

Sunt interzise, de asemenea, activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, precum şi organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, anunță realitateadeilfov.net