MENIU

Ciolacu: Nu mă gândesc să particip la prezidențiale în 2024, e posibil să fie cineva din afara PSD

Marcel Ciolacu, președintele PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, într-un interviu, că nu se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024. Mai mult, liderul social-democrat chiar a precizat ca nu este exclus ca PSD să susțină la funcția supremă un candidat din afara partidului. 

”Am luat noi o decizie în interior și cu adevărat a venit în urma propunerii de la mine, ca președinte al PSD, de această dată vom scoate din sfera forului de conducere decizia cine va fi candidatul PSD la viitoarele alegeri prezidențiale. (...) E posibil să nu fie un candidat care în acest moment este în PSD. Există și această posibilitate”, a declarat Ciolacu, într-un interviu pentru G4Media.

Liderul PSD n-a oferit detalii despre un astfel de scenariu, dar când a fost . întrebat dacă Mircea Geoană ar putea fi un astfel de candidat, a precizat că nu a purtat discuții cu nimeni. "Aș pleca, în primul și în primul rând, cu profilul viitorului candidat al PSD și mențin că statutul PSD trebuie modificat, astfel încât să existe alegeri preliminare în interiorul partidului pentru desemnarea candidatului pentru funcția de președinte al României", a afirmat Ciolacu.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu mircea geoana presedinte psd