MENIU

Ciolacu, despre negocierile PNL, USR, PLUS: PNL, disperat că pierde alegerile, împarte candidaturi și transformă guvernul în sediu de partid

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu , a criticat faptul că negocierile dintre liberali, USR și PLUS pentru stabilirea candidaților la alegerile locale au avut loc la Palatul Victoria. ”Premierul Ludovic Orban a transformat guvernul în sediu de partid”, acuză social-democratul.

”Aşa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărţind candidaturi în stânga şi-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o ruşine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio ţară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacţii şi negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă şi acum în sediu de partid. În loc să-şi bată capul pentru a repara situaţia dezastruoasă din DSP-urile căpuşate de toate rudele şi pilele liberale, Orban negociază politic funcţii”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Liderul interimar al PSD susține că, în loc să se preocupe de investiții, spitale, șomaj, alocații și pensii, Orban ar avea ca singură preocupare alegerile. 

”Nimic pentru oameni, totul pentru ei şi pentru buzunarele lor! Degeaba! E în #FIREA oamenilor să îi măture la vot!”, mai scrie Ciolacu.

Atacul lui Ciolacu vine după ce preşedintele USR, Dan Barna, şi deputatul Claudiu Năsui au publicat pe Facebook fotografii de la negocierile cu PNL din care reiese că discuţiile au fost purtate la Palatul Victoria.

Mai multe articole despre:
ciolacu negocieri pnl alegeri locale orban