MENIU

Ciolacu: „Cu cine să facem noi Guvern, cu Turcan, cu Cîțu?” - SOLUȚIA președintelui PSD

Marcel Ciolacu - președintele PSD

Marcel Ciolacu - președintele PSD a declarat că refuză categoric un Guvern cu Florin Cîțu, dorind un Cabinet de specialiști după moțiunea de marți.

„E o criză politică mizerabilă, n-are niciun fundament ideologic, a fost o luptă în interiorul coaliției, s-au bătut pe funcții și pe bani. Criza sanitară s-a agravat pentru că au abordat totul la modul pompieristic. Românii au devenit torțe în spitalele care au luat foc. Vine o iarnă grea, capitalul românesc și industria nu au fost ajutate. În toate celelalte state s-au luat măsuri,  doar la noi nu. Peste toate acestea, vem această criză politică mizerabilă… Niște politicieni care de fapt ei nu voiau să plece de la guvernare, ei și-au dat demisia pentru că s-au certat cu Cîțu.

Ce încredere să mai aibă oamenii? Trebuie să se înțeleagă că nu se mai poate continua așa. Șeful statului nu poate fi și el în opoziție, pentru că în această perioadă toată lumea vrea să fie în opoziție... să recunoască, să își recunoască tâmpeniile și să intervină. Să treacă românii peste această iarnă, cu un guvern tehnocrat, cu specialiști pe economie, pe finanțe, iar apoi să avem alegeri anticipate!”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Cu cine să să facem noi Guvern, cu Turcan, cu Cîțu, cu cine? Refuzăm categoric. Nu avem destule voturi (…) Eu nu pot să le cer colegilor mei să intrăm la guvernare, după ce au făcut jaful acesta. Să vină specialiștii, avem o groază de specialiști. Eu nu sunt de acord cu isteria politică, acum avem nevoie de soluții”, a precizat Marcel Ciolacu.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu psd guvern anticipate