MENIU

Ciolacu cere DEMISIA lui Nicușor Dan! Ce îl nemulțumește la actualul primar al Capitalei

Marcel Ciolacu, președintele PSD, în izolare Covid / Foto: Inquam Photos, Ilona Andrei

Președintele PSD Marcel Ciolacu a cerut, astăzi, demisia primarului Capitalei Nicușor Dan, pe care îl acuză că este „depășit total” de problemele administrative ale Bucureștiului.

„Cel mai bine să-și dea demisia și scapă și bucureștenii, scapă și dl Nicușor Dan de o tortură”, a răspuns Ciolacu, întrebat cum comentează afirmațiile primarului legate de controalele Protecţiei Consumatorilor la Societatea de Transport București (STB).

Potrivit liderului PSD, actualul edil al Capitalei este „depășit total” de problemele administrative ale Bucureștiului.

Reacția lui Marcel Ciolacu vine după ce primarul general al Capitalei a acuzat, luni, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), condusă de Horia Constantinescu (PSD), că  încearcă să blocheze transportul în comun  și a susținut că această instituţie a devenit „noua bâtă a PSD în Bucureşti”.

Nicușor Dan a reacționat după ce peste 80 de mijloace de transport STB au fost scoase din circulație de către ANPC.

”ANPC e noua bâtă a PSD în București. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie (anunț făcut chiar azi)", a afirmat Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook.