MENIU

Ciolacu, atac la Iohannis, pe final de mandat.: „A plătit şi va plăti pentru ieşirile sale”

Ciolacu, atac la Iohannis, pe final de mandat. Foto/Inquam

Marcel Ciolacu este ferm convins că președintele Klaus Iohannis va plăti politic pentru desele ieșiri, liderul PSD făcând trimitere la declarația ”Jó napot kívánok, PSD!” din anul 2020.

”Pentru toate acele declaraţii (şeful statului s-a adresat PSD cu ”Jó napot kívánok, PSD!”, în 2020 - n.r.) şi ştiţi foarte bine că am ieşit de zeci de ori şi i-am transmis preşedintelul României că eu îmi doresc un preşedinte şi al meu, cu toate că nu l-am votat. Aşa e corect. Asta înseamnă o Românie normală”, a declarat Marcel Ciolacu.
 
Liderul social-democrat este de părere că preşedintele Klaus Iohannis a plătit şi va plăti factura politică pentru aceste declaraţii.
 
”Pentru toate aceste  lucruri au existat factori... şi fiecare dintre noi plătim factura politică. Sunt ferm convins că şi preşedintele Klaus Iohannis a plătit şi va plăti această factură politică pentru ieşirile din acel moment
Cel mai important este direcţia în care se va îndrepta România. ACestea sunt majorităţile politice pe care le putem creiona în acest moment”, a mai spus Ciolacu
Mai multe articole despre:
ciolacu iohannis ciuca ja no potikivanok psd