MENIU

Cine sunt semnatarii scrisorii anti-Dragnea, pe lângă Firea, Paul Stănescu şi Ţuţuianu

Realitatea TV a avut dreptate și tocmai Liviu Dragnea a fost cel care a confirmat acest lucru. Scrisoarea ironizată la început de mulți este cât se poate de reală și periculoasă pentru PSDragnea.

Documentul a apărut public și în el i se cere negru pe alb demisia liderului PSD, atât din fruntea partidului cât şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu au semnat, în numele unui comitet de iniţiativă, scrisoarea prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

Alte 16 nume grele din PSD se regăsesc pe documentul care ar putea să însemne "începutul sfârşitului" pentru Liviu Dragnea.

Lista celor care au semnat scrisoarea anti-Dragnea

Paul Stănescu - PSD Olt
Gabriela Firea - PSD București şi PSD Ilfov
Adrian Ţuţuianu - PSD Dâmboviţa
Marian Neacșu -PSD Ialomița și secretar general PSD
Ion Mocioalcă -PSD Caraș Severin
Șerban Valeca - PSD Argeș
Nicolae Bădălău - PSD Giurgiu
Ion Rotaru - PSD Brăila
Bogdan Toader - PSD Prahova
Dumitru Buzatu -PSD Vaslui
Marcel Ciolacu - PSD Buzău
Felix Stroe - PSD Constanța
Horia Teodorescu - PSD Tulcea
Călin Dobra - PSD Timiș
Rodica Nassar - PSD sector 2
Robert Negoiță - PSD sector 3
Daniel Băluță - PSD sector 4
Horia Nasra -PSD Cluj
Marian Oprișan -PSD Vrancea

Lista semnatarilor a fost prezentată de jurnalista Denise Rifai în cadrul emisiunii "Talk News" de miercuri de la Realitatea TV.

PSD riscă să piardă majoritatea în Parlament. Şi asta pentru că parlamentarii PSD din Timiș, Caraș Severin si Ilfov nu vor mai susține Guvernul PSD-ALDE dacă Liviu Dragnea nu va demisiona.

A apărut scrisoarea disidenţilor din PSD în care se cere demisia lui Dragnea. Documentul integral

Tabăra anti-Dragnea dar și susținătorii acestuia au început să facă calcule pentru ședința de vineri în care, teoretic, ar urma să se dea un vot și pentru scrisoarea în care i se cere demisia lui Dragnea. Astfel, CEX-ul are 68 de membri, majoritatea ar fi de 35 de voturi. Dacă se va da un vot majoritar pentru scrisoare, ar urma să se propună demiterea lui Dragnea, iar apoi să se convoace un Congres.

Astfel, în timp ce susținătorii lui Dragnea cred că tabăra care îi cere demisia șefului PSD nu are mai mult de 20 de filiale, prin urmare scrisoare nu ar urma să fie votată, și să nu se propună demiterea lui Dragnea, pentru că nu s-ar întruni cel puțin 35 de voturi, adversarii lui Dragnea au alte planuri, au spus surse din PSD pentru realitatea.net. 

Concret, nemulțumiții din PSD au alte calcule: mizează pe un sprijin masiv și speră să obțină cel puțin 35 de voturi. Mai mult, au și o strategie, de astăzi și până vineri fiecare organizație care susține scrisoarea va ieși cu un mesaj public în care îi vor aduce critici lui Dragnea.

Calcule pentru Cex-ul de vineri. Cu câte voturi poate fi propusă demiterea lui Dragnea

Mai multe articole despre:
scrisoare psd scrisoare anti-Dragnea