MENIU

Cine este tânăra care a murit în cumplitul accident din judeţul Vrancea

Accident devastator în Vrancea

Nina, o tânără în vârstă de 31 de ani, s-a stins din viaţă în cumplitul accident produs între localităţile Tişiţa şi Panciu din judeţul Vrancea. Femeia se îndrepta către casă și era singură în mașină, atunci când s-a produs accidentul. 

În vârstă de 31 de ani, tânăra a pierdut controlul volanului, la un moment dat, pe drumul naţional 2L, între localităţile Tişiţa şi Panciu, iar autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fos atât de puternic, încât copacul a ajuns fix în locul şoferului, după ce a străpuns toată caroseria maşinii, astfel că Nina nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Nina era căsătorită de 3 ani cu iubitul ei din copilărie. Acum, bărbatul a rămas să se ocupe de înmormântarea soției sale. Familia și prietenii sunt șocați de tragedie.

"Din păcate, ne-a părăsit un înger păzitor! Colega noastră Nina numai este. Ne-ai rupt sufletul îngeraș! Nu avem cuvinte, Dumnezeu sa te odihnească!", "Drum lin între îngeri scumpa mea surioară. Vei rămâne veșnic în inima mea și nu am să te uit niciodată, toți suntem datori cu o moarte, dar a ta a venit prea devreme", sunt doar câteva dintre mesajele de adio ale prietenilor Ninei lăsate pe Facebook. 

Mai multe articole despre:
accident vrancea