MENIU

Cine este Speranța Cliseru, care dat ordin jandarmilor să intervină în forță în Piața Victoriei

Speranta Cliseru

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a dat ordin ca jandarmii să intervină în forță vineri seara la ora 23.00. Speranța Cliseru a lucrat în Primăria Voluntari, unde primar este soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele.

În jurul orei 23.00, prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a dat ordin ca jandarmii să intervină în forță, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru. Speranța Cliseru a fost prefect al judeţului Ilfov şi a lucrat în Primăria Voluntari, unde primar este soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele.

În Primăria Voluntari, Speranța Cliseru a avut funcții de conducere: administrator public și director executiv. A fost consilier parlamentar în cabinetul Gabriele Firea când aceasta era senator, în perioada 2012-2013 şi a fost administrator provizoriu în Consiliul de Administraţie al RATB.

Potrivit CV-ului său, Speranţa Cliseru a fost prefect al judeţului Ilfov în perioada 2013-2014 şi a lucrat în primăria Voluntari, unde primar este soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, pe funcţii de conducere: administrator public, respectiv director executiv. Potrivit digi24, Cliseru a fost consilier parlamentar în cabinetul Gabriele Firea când aceasta era senator, în perioada 2012-2013.

Anul trecut, prin votul majorităţii PSD-ALDE din Consiliul General al Municipului Bucureşti (CGMB), Speranţa Cliseru, devenită era consilier al primarului Firea, a fost numită administrator provizoriu în Consiliul de Administraţie al RATB, funcţie din care a fost înlocuită între timp.

Mai multe articole despre:
null