MENIU

Cine este misteriosul iubit al Mădălinei Ghenea. A fost și cu Laura Cosoi

Mădălinei Ghenea îi place să păstreze misterul atunci când simte primii fiori ai dragostei. Sau, cel puțin, așa se întâmplă acum, la primul iubit pe care îl are după ce s-a despărțit de designerul Philipp Plein, cu care obișnuia să se afișeze peste tot.

Mădălina Ghenea publică tot felul de poze pe Instagram, dar are grijă ca de fiecare dată să păstreze misterul identității bărbatului care i-a furat inima.

Cu toate acestea, agentiadepresamondena.com a aflat că tânărul este român și a avut câteva relații cu femei celebre. Printre ele se află și Laura Cosoi, cu care s-a iubit timp de mai bine de doi ani. Laura și Matei se cunoșteau din copilărie, amândoi fiind din Iași, dar legătura amoroasă a început după ce bărbatul și-a terminat studiile la Londra.

Venirea de luni, 20 iunie, în România, la brațul noii cuceriri, a dat indicii cu privire la identitatea bărbatului,scrie Click.ro. Mai multe persoane de pe Aeroportul Otopeni l-au recunoscut pe tânăr ca fiind Matei Stratan, fiul unui potent om de afaceri din Iași, care este și medic, Dan Stratan, care are o avere estimată la 200 de milioane de euro.

Mai multe articole despre:
Mădălina Ghenea