MENIU

Cine este înlocuitorul lui Liviu Voinea la Buget. Încă un ministru cu DOCTORAT... la Târgovişte

Viitor ministru cu doctorat în economie

CLAUDIU MANDA, deputat PSD de Dolj este în cărţi pentru a deveni ministrul Bugetului în locul lui Liviu Voinea, potrivit unor surse citate de Ziarul Financiar. CLAUDIU MANDA şi-a luat doctoratul în Economie la Târgovişte.

Liviu Voinea va prelua funcţia de viceguvernator al Băncii Naţionale din toamnă. CLAUDIU MANDA, în vârstă de 39 de ani, s-a născut pe 20 decembrie 1975 la Craiova.

A urmat cursurile Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice, Secţia Contabilitate şi Informatică de Gestiune şi a obţinut ulterior certificatul de expert contabil de la Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, fiind la vremea respectivă cel mai tânăr deţinător al titlului. În 2009, Claudiu Manda devine doctorand în management al Universităţii de Stat Valahia din Târgovişte.

Printre funcţiile avute în tinereţe au fost şi director adjunct cu probleme de tineret în cadrul Direcţiei pentru Tineret şi Sport al judeţului Dolj, între 2001-2003, şi director al Casei de Cultură a Studenţilor Craiova (2003-2004), potrivit informaţiilor de pe site-ul personal.Mai multe...

CV-ul lui CLAUDIU MANDA poate fi văzut aici

Mai multe articole despre:
Claudiu Manda doctor Liviu Voinea doctor economie