MENIU

Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, fusese condamnat la peste 15 ani de închisoare cu o zi înainte să se sinucidă intrând cu mașina în Ambasada Rusiei

Bogdan Drăghici, președintele Asociatiei TATA

Miercuri dimineața o mașină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei din București și apoi șoferul și-a dat foc. Ulterior bărbatul care a și murit carbonizat a fost identificat ca fiind Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, un personaj controversat. El fusese condamnat chiar cu o zi înainte la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru agresiune sexuală și viol, ambele în formă continuată și produse față de minori.

Bogdan Drăghici, bărbatul care s-a sinucis intrând în gardul Ambasadei Rusiei din București, fusese condamnat cu o zi înainte la 15 ani și 4 luni de închisoare.

Bogdan Drăghici fusese acuzat de fapte de agresiune sexuală şi de una de viol, ambele în formă continuată şi produse faţă de minori.

Arestat pentru 29 de zile la data de 21 august 2019, Bogdan Drăghici a stat în arest nu mai puțin de 13 luni. În plus, acesta s-a ales cu sechestru pe toate conturile bancare, dar și pe alte bunuri, în așa fel încât averea lui să fie la dispoziția instanței în vedera acoperirii daunelor, în codițiile în care fiica vitregă abuzată s-a constituit parte civilă și îi solicită 50.000 de euro.

După mai bine de doi ani, procurorii l-au trimis pe Drăghici în judecată, iar dosarul a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Sectorului 5.

Mai multe articole despre:
bogdan draghici condamnare viol ambasada rusiei