MENIU

Cine e vinovat pentru blocarea celor 50 de turiști, inclusiv copii, în telescaune, la Vatra Dornei, de Paște - Motivul e incredibil

Cine e vinovat pentru blocarea celor 50 de turiști, inclusiv copii, în telescaune, la Vatra Dornei, de Paște - Motivul e incredibil

La o zi de la incidentul grav de la Vatra Dornei a fost făcut public motivul pentru care 50 de turiști, printre care și copii, au rămas blocați în telescaune de Paște. Cauza anunțată de societatea suceveană este incredibilă.

Reprezentantul SC Telescaun Vatra Dornei, Paul Boncheș, a făcut mai multe precizări despre incidentul de Paști de la Telescaunul Vatra Dornei, anunță realitateadesuceava.net.

„Duminică, 24 aprilie, în jurul orei 15:20, Telescaunul s-a oprit, iar la încercarea de repornire am observat că NU există blocaj, ceea ce a însemnat că este vorba despre ceva mai grav. La scurt timp, am primit un telefon din partea numitului Sergiu Rusu, care m-a anunțat că a făcut o mare prostie: a intrat cu mașina de teren personală într-un scaun al Telescaunului, în zona intermediara, acolo unde acesta circulă la o înălțime mică de sol. Zona respectivă este proprietate privată și este semnalizată cu indicatoare privind accesul interzis, ceea ce înseamnă că nu putem vorbi despre o vină comună, ci, exclusiv, individuală!”a transmis Paul Boncheș, administrator SC Telescaun Vatra Dornei, citat de realitateadesuceava.net.

În prima zi de Paști, aproape 50 de persoane, printre care și copii au rămas blocate minute în șir la înălțime, până când salvatorii au reușit să-i coboare, în siguranță. 

VIDEO Salvare spectaculoasă la Vatra Dornei, de Paște - 50 de turiști, BLOCAȚI la înălțime, în telescaun

Citește continuarea pe realitateadesuceava.net!