MENIU

Cine e "ucigaşa de amante" - face bani serioşi dintr-o afacere bizară

Îţi suspectezi partenerul că te înşală? Da-i un telefon "ucigaşei de amante" şi ea va rezolva situaţia. Nu e glumă, ci este chiar afacerea pe care o femeie din China a pus-o pe roate şi care, în ciuda tuturor aşteptărilor, are un succes fenomenal.

O femeie din China, Zhang Yufeng, a ales, de peste 10 ani, să le ajute pe soţii să se răzbune pe amantele soţilor lor. De-a lungul anilor, Zhang le-a ajutat pe femei obţinând dovezi ale infidelităţii soţului lor, dar şi în a le ghida şi ajuta pe femei să le bată şi să le umilească public pe amante, pe care le consideră responsabile pentru infidelitatea soţului lor.

Povestea lui Zhang nu este atât de simplă precum pare la prima vedere, scrie Shanghaiist.com, cea supranumită "ucigaşa de amante" fiind, la rândul său, o soţie înşelată şi părăsită de soţ, în anii 90. Femeia povesteşte că după ce soţul său a cerut divorţul, ea a albit într-o săptămână şi a pierdut peste 10 kg şi...a decis să se răzbune. Atunci când o femeie mai în vârstă a rugat-o să o ajute pe fiica sa, care după ce fusese părăsită de soţ intrase în depresie, Zhang a refuzat, iar fiica femeii s-a sinucis. Atunci, povesteşte Zhang, şi-a găsit menirea, încercând să se răzbune pe toţi soţii infideli.

Femeia are o afacere înfloritoare, primind peste 100 de apeluri pe zi de la femei disperate. Ea a dezvoltat şi o teorie halucinantă, explicând că soţiile care le bat pe amante reuşesc să îşi păstreze sănătatea, altfel ajungând să sufere de boli precum cancerul, anxietatea şi probleme cu respiraţia.

În ultima vreme în China devin virale tot mai multe filmuleţe în care presupuse amante sunt bătute şi umilite de soţii chiar pe stradă.

Mai multe articole despre:
China amante zhang yufeng ucigaşa de amante