MENIU

Cine e românul care a „furat starul” și a tăiat panglica la podul peste Dunăre de la Brăila înaintea lui Grindeanu

Costel Pătrășcan, caricaturistul bărilean - „tăietor de panglici”. Foto/FB/Costel Pătrășcan

Costel Pătrășcan, un caricaturist bărilean, a mers pe podul suspendat peste Dunăre de la Brăila pentru a tăia panglica înaintea autorităților. „Acum pot veni politicienii să se bată cu cărămidă în piept, tăind zeci de metri de panglică”, a comentat acesta.

Caricaturistul brăilean Costel Pătrășcan a luat o foarfecă și o panglică tricoloră și a mers la podul peste Dunăre ca să taie panglica. „Podul este al românilor și nu al clasei politice care va încerca să și-l adjudece, eventual pe persoană fizică”, spune acesta.

„Gata! L-am inaugurat! Aici nu este vorba despre mine, un om care își plătește taxele, care votează sperând, care nu beneficiază de sinecuri și care, că și majoritatea oamenilor obișnuiți, este de multe ori umilit și sfidat de clasa politică… Aici este vorba de milioane de români cinstiți care au contribuit prin muncă și prin taxele lor la acest pod! PODUL ESTE AL ROMÂNILOR și nu al clasei politice care va încerca să și-l adjudece, eventual pe persoană fizică. PS: Acum pot veni politicienii să se bată cu cărămidă în piept, tăind zeci de metri de panglică”, a scris caricaturistul Costel Pătrășcan, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit programului anunțat, joi, 6 iulie, la inaugurarea podului suspendat peste Dunăre vor participa Klaus Iohannis, președintele României, Marcel Ciolacu, premierul României, Nicolae Ciucă, președintele Senatului, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, Adina Vălean, comisarul european pentru Transport, ambasadorii Italiei și Japoniei.