MENIU

Cine e bărbatul care îşi spune "Îngerul alb" şi pe care Cumpănaşu îl acuză că e complice cu Dincă

Gheorghe Dincă nu ar fi operat singur în cazul Alexandrei, cel puţin. Asta susţine Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei. Galeria Foto

Acesta din urmă îl acuză pe un bărbat stabilit în Italia, dar de origine română, că ar fi complicele inculpatului din Caracal. Omul bănuit de Cumpănaşu se numeşte Mihail Zamfir, dar pe Facebook îşi mai spune şi "angelo bianco", adică "îngerul alb".

Cum arată "îngerul alb", în Galeria Foto.

Citiţi şi:

Ce spune un fost șef INTERPOL despre modul în care au acționat oamenii legii la Caracal

"Dragi români, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Nu este un singuratic psihopat. Este parte din reţele de trafic de minore!!!!. Are complici în mai multe ţări europene. Şi multă protecţie din România. Vă rog ajutaţi-mă să punem presiune pe toate instituţiile să o găsească!!! Vă rog.

ITALIA şi MAREA BRITANIE sunt doar două ţări unde monstrul împreună cu posibil familia lui a răpit şi trimis fete sărace. Mor cu ei de gât. Trimiteţi vă rog mesaje către toate instituţiile şi persoanele din România care pot face dreptate. #112vreausatraiesc.

Pun aici o poză a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pentru că anchetatorii nu acţionează transparent. Dacă ştiţi informaţii despre acest individ vă rog daţi ne info !!”, a scris Alexandru Cumpănaşu", a postat Cumpănaşu pe Facebook.

Mihail Zamfir l-a ameninţat pe Cumpănaşu că-l dă în judecată pentru aceste acuzaţii.

"A sunat și a amenințat că mă dă în judecată. A spus că a fost în Italia, dar că nu are nici o legătură cu Dincă", a declarat Alexandru Cumpănașu.

Mai multe articole despre:
complice gheorghe dinca Mihail Zamfir