MENIU

Cine e autorul noului atac armat din Serbia. Tânărul de 21 de ani a fost prins de polițiștii sârbi după ce a omorât 8 persoane

Criminal din Serbia

Un al doilea atac armat lovește Serbia la doar câteva zile după ce un elev și-a ucis opt colegi și portarul școlii. De data aceasta e vorba de un tânăr de 21 de ani.

Un tânăr de 21 de ani, pe nume Uroš B., este autorul noului atac armat din Serbia, scrie publicația Blic. El a fost prins de polițiștii sârbi după 10 ore de la tragedia în care a ucis 8 persoane și a rănit alte 13. Criminalul se ascundea într-un sat, alături de unchiul său.

Atacatorul în vârstă de 21 de ani care a ucis 8 oameni și a băgat în spital alți 13 este fiul unui militar al armatei sârbe. Din primele informații, acesta s-a certat cu prietenii și s-a dus acasă ca să își ia arma automată cu care a tras spre ei. Individul a fost prins când încerca să fugă, la 60 de kilometri distanță de locul tragediei. 

Uroš B., tânărul care a ucis 8 oameni și a rănit alți 13, la Mladenovac, în Serbia, a fost prins vineri de dimineață, la 12 ore după atac, scriu Kurir și Novosti. A fost arestat lângă Kragujevac, în satul Vinjište, unde se ascundea împreună cu unchiul său.

 

Mai multe articole despre:
serbia criminal