MENIU

Cine aruncă bomba cu arestarea lui Rareș Bogdan ca să-i închidă gură: "Încearcă să mă compromită, am deranjat mult"

Rares Bogdan

Dezvăluiri incendiare în scandalul arestării lui Rareș Bogdan. Europarlamentarul PNL susține că totul este o invenție și o capcană a celor care vor să rupă Partidul Național Liberal. Totul a pornit de la scandalul în care i-ar apărea numele, legat de spațiile comerciale de la Aeroportul Otopeni. Rareș Bogdan a declarat în exclusivitate la Realitatea PLUS că nu există niciun denunț care să îl vizeze, iar toate atacurile împotriva sa sunt doar pentru că a vorbit prea mult și că deranjează. Dacă acestea vor continua, Rareș Bogdan a avertizat că va face dezvăluiri explozive din culisele deciziilor. 

"Nu există niciun fel de denunț împotriva mea, e o nouă încercare de a mi se pune pumnul în gură, de a mă retrage în carapacea mea. Voi vorbi și de OMV, voi vorbi și de Parlamentul European în plen așa cum n-a vorbit niciun român", a declarat Rareș Bogdan.

"Ei ce speră acum: Rareș acum, ori îl presăm ori îl compromitem, îl facem să nu mai dorească să lupte și să aleagă calea exilului, calea lui Crin Antonescu. Fără nicio legătură cu nimic, sunt arestat mai ceva ca Trump, din oră în oră mă arestează cineva. Au încercat să mă lege de toate lucrurile, au încercat de 3 luni de zile, de fapt problemele mele vin de pe 5 octombrie am vorbit extrem de apăsat în Parlament la Strasbourg după care mi-am permis să mă duc la Viena să mă cert cu Negammer față în față. Mi-am permis să spun lucruri apăsate de organizarea PNL București, cu alianța cu PSD-ul.", a mai spus Rareș.

"Oricum mă plasează în top 3 cei mai credibili lideri de dreapta din România și lucrul ăsta i-a scos din minți pe unii, dacă omul ăsta se apucă să joace. N-o să tac, cu toate riscurile o să vorbesc. Am fost toată viața mea dulău, cățeluș nu pot fi. Sper că acest gen de încercare de compromitere și de atac să nu fie o încercare de a rupe o punte între PNL și președintele Iohannis", a încheiat Rareș Bogdan.

Mai multe articole despre:
Rares Bogdan