MENIU

Cine a trădat din tabăra anti-Dragnea. Cu ce au fost mituiți "fugarii"

Tabăra anti-Dragnea s-ar fi subțiat încă dinainte de ședința Comitetului Executiv. Amănunte despre mituirile cu care s-au întors voturile au apărut deja pe surse.

Niculae Bădălău este unul dintre liderii care cer demisia lui Liviu Dragnea! Surprinzător, chiar cu o zi înainte de ședința CEX, fostul președinte executiv al PSD a adoptat un alt mesaj, notează Realitateadegiurgiu.net. 

Chiar în seara de dinaintea ședinței CEX în care va fi tranșată soarta lui Dragnea, Bădălău a adoptat mesajul cu care șeful său s-a consacrat în spațiul public.

„Mesajul meu e de unitate, democrație și să avem o dezbatere cât mai constructivă pentru partid și pentru țară. Lucrurile trebuie să se remedieze, e o lipsă a dialogului și a dezbaterii deciziilor în CEX. Noi trebuie să învingem sistemul creat în ultimii 8 ani, în care nu am mai avut o justiție independentă și s-a creat statul paralel, trebuie să mergem până la capăt”, a spus Niculae Bădălău la un post TV.

CEx decide soarta lui Dragnea. Ce se discută în ședință. Dragnea: ”Eu nu vreau să rup partidul”

Bădălău ar fi primit în schimbul trădării șefia aeroportului Otopeni și pe cea a CNAIR, potrivit Comisarul.ro. Oprișan ar fi primit ministerul de Interne iar Felix Stroe de la Constanța ministerul Dezvoltării și funcția de vicepremier a lui Stănescu. Liderul de la Vâlcea Constantin Rădulescu ar fi primit șefia Romsilva, actualul șef urmând să fie schimbat

De asemenea, Mircea Dușa a fost numit deja prefect de Mureș. Gliga de la Mureș a primit un loc pe lista de la europarlamentare pentru fiica sa, informează aceeași sursă.

"Soartă ingrate de pucist. Deja înfrânţi, puciştii în frunte cu Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, îşi strigă onestitatea, buna credinţă şi ataşamentul faţă de PSD în faţa oricui este dispus să-i asculte, după ce şi-au băgat propriul partid în corzi, în încercarea ratată de a prelua partidul. Ce-i drept, Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România şi atât de vulnerabil pentru PSD încât înainte de sfârşitul anului va trebui să părăsească şi funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor dar şi pe cea de preşedinte PSD", a scris fostul președinte Traian Băsescu.

Mai multe articole despre:
PSD