MENIU

Cinci semne că nu te vei mărita NICIODATĂ

Cinci semne că nu te vei mărita NICIODATĂ

Aroape toate femeile se visează încă din copilărie în rochie de mireasă, dar viața nu ne conduce pe toate pe drumul către altar. Chiar dacă nu ești dornică în mod special de acest statut, este normal să te gândești la întemeierea unei familii la un moment dat în viață. Iar dacă observi în jurul tău că toți fac acest lucru, parcă începi să îți pui un semn de întrebare. În ce constau diferențele dintre femeile care se căsătoresc și cele care nu fac acest pas niciodată în viață? Se pare că există anumite semne care demonstrează din timp dacă o femeie va face nuntă ori nu.

Îți dedici viața carierei

Cariera este tot ce ai mai sfânt pe lume și ești hotărâtă să sacrifici totul pentru ea. Nu ai de gând să renunți la succesul tău profesional pentru nicio relație de cuplu. Pofta nebună de muncă nu îți va ruina doar legăturile sentimentale pe care le ai, dar te va împiedica și să cunoști reprezentanți ai sexului opus. Nu este ușor să stabilești un echilibru între carieră și iubire, dar poate că ar trebui să îl iei în calcul dacă îți dorești să te căsătorești la un moment dat.

Speri cu ardoare că te vei împăca vreodată cu un fost iubit

Chiar dacă v-ați despărțit de ceva timp, încă suspini după un fost partener. Deși lucrurile nu evoluează între voi așa cum îți dorești, tu continui să speri că destinul ți-l va scoate în cale la un moment dat. Ce faci în acest timp? Refuzi orice fel de întâlnire, pentru că vrei să fii mereu disponibilă pentru el. Renunți la posibilitatea oricărei relații, pentru că tu îl dorești doar pe el, chiar dacă știi că riști mult.

Îți este teamă să faci compromisuri

Dezamăgirile sentimentale pe care le-a suferit inima ta până acum te-au făcut să nu îți mai dorești nimic serios. Nu mai ai încredere în niciun reprezentant al sexului frumos, astfel că nu ești dispusă să faci compromisuri pentru vreunul. Din păcate, aceasta este singura cale care asigură continuitatea unei relații serioase. Ai grijă, pentru că s-ar putea să regreți la un moment dat faptul că ai lăsat un bărbat să plece prea ușor din viața ta și că nu ai făcut nimic pentru a-l păstra.

Mai mult pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
nuntă mireasa maritat