MENIU

Cinci probe la care trebuie să supui un bărbat înainte să-l iei de soţ

Cinci probe la care trebuie să supui un bărbat înainte să-l iei de soţ

Casatoria este un pas important in viata oricarei femei. Nesiguranta te va incerca intotdeauna inainte de a face pasul cel mare, insa, daca vrei sa fii sigura ca iubitul tau este si un sot ideal, ar trebui sa il supui la cateva probe inainte de a merge cu el in fata altarului.

Iata cum iti poti da seama ca este partenerul ideal pentru tine:

1. Lasa-l singur cateva zile acasa

Spune-i ca a intervenit o delegatie la serviciu sau invoca orice alt motiv pentru a pleca cateva zile de acasa. Lasa-i casa curata si totul pus la punct, inclusiv cumparaturile pentru o zi-doua.

Un barbat responsabil ar trebui sa intretina curatenia si sa aiba grija de casa. Ba, mai mult, ar perfect daca te-ar astepta la intoarcerea acasa macar cu doua sandviciuri pregatite. In cazul in care gasesti casa intoarsa pe dos si mult mai mult dezordine, este un semn ca va trebui sa te ocupi de totul de acum inainte, chiar si dupa casatorie.

2. Refuza sa faci sex cu el

Oricat de greu ti-ar fi incearca sa nu faci sex cu iubitul tau cateva zile. Vezi cum reactioneaza. De cele mai multe ori, cei care nu se pot abtine fie isi cauta implinirea in afara cuplului, fie devin nervosi, iar uneori chiar violenti. Un barbat trebuie sa fie rabdator si mai ales sa isi respecte femeia de langa el.

3. Enerveaza-l

Fii cateva zile nervoasa si apatica. Fa-l sa isi iasa din minti si vezi ce comportament are in astfel de situatii. In momente de maxima tensiune, oamenii isi arata adevarata fata. Acest test este unul dintre cele mai importante. Daca il va trece cu brio, poti face pasul cel mare, scrie ele.ro.