MENIU

CIA, dezvăluiri despre Putin: "Este PREA sănătos!"

Vladimir Putin / Foto: Profi Media

Villiam Burns, directorul CIA, a făcut câteva declarații la Formul de securitate Aspen despre Vladimir Putin. Printre altele a vorbit și despre starea de sănătate a președintelui rus.

„Părerea lui Putin despre americani este că noi suferim întotdeauna de o tulburare de deficit de atenție și că ne vom lăsa distrași de altceva”, a declarat Burns în timpul unui interviu transmis în direct cu Andrea Mitchell de la NBC News.

„Părerea mea fermă este că Putin s-a înșelat în presupunerile sale cu privire la ruperea alianței și ruperea voinței ucrainenilor înainte de începerea războiului și cred că se înșeală la fel de mult și acum.”

„După un început dezastruos al războiului, bazat pe o serie de ipoteze eronate, Rusia s-a acomodat la metoda sa tradițională de război în regiunea estică a Ucrainei, a spus Burns – direcționarea de artilerie masivă și lovituri aeriene împotriva orașelor, fără a ține cont de victimele civile.

„Într-una dintre conversațiile mele recente cu unul dintre omologii mei ucraineni, acesta a subliniat că rușii proști erau toți morți”, a spus Burns. „Și cred că ceea ce a vrut să spună prin asta este că rușii s-au adaptat… Putin și-a micșorat obiectivele”.

„El a crezut că își poate stabili dominația asupra Ucrainei foarte repede”, a spus Burns. „Este greu să nu vezi acest lucru ca pe un eșec strategic în acest moment pentru Putin și Rusia”.

„Există o mulțime de zvonuri despre sănătatea președintelui Putin și, din câte ne putem da seama, el este cu totul prea sănătos”.

Mai multe articole despre:
vladimir putin