MENIU

Chiriaș scos cu ranga din casă pentru că avea musafiri „Aveți jumătate de oră să plecați”

Clipe de groază pentru un tânăr care a închiriat un apartament în Cluj. Proprietarul l-a scos din casă, amenințându-l cu ranga, pentru că primise niște oaspeți.

Proprietarul unui apartament din Gruia s-a dus peste chiriaș cu ranga și a încercat să îi scoată afară cu forța. Oamenii aveau contract valabil de închiriere, scrie stiridecluj.ro. Proprietarul le-a spus polițiștilor că s-a supărat pentru că chiriașul avea în vizită două persoane care au dormit peste noapte.

„Am închiriat un imobil în urmă cu ceva timp, țin să precizez că am plătit în fiecare luna chiria la termen, însă proprietarul în data de 3 Decembrie în jurul orei 12:30 a venit și a început să bată cu picioarele în ușa, strigând în gură mare „Aveți jumătate de oră să plecați”. Neștiind ce se întâmplă, am ieșit pe hol să văd despre ce este vorba, iar acesta ne-a solicitat toate cheile. Sora mea mai mică avea cheile la îndemână și a vrut să meargă să le predea, proprietarul a început să o prindă de mână și să o trântească de perete, văzând scena am sărit să o ajut, apucând să îl împing, a ieșit de pe holul unde se află camerele și s-a întors cu o rangă amenințându-ne. Imediat mama a sunat și a solicitat un echipaj de poliție. Nu la mult timp după apelul telefonic catre Serviciul de Urgente 112, a ajuns un echipaj care ne-a îndrumat să mergem la Sectia 5 pentru a depune o plângere”, a reclamat martorul.

Polițiștii l-au avertizat pe proprietar că riscă dosar penal pentru violare de domiciliu, atâta timp cât există un contract legal de închiriere. Victimelor le-au recomandat să depună plângere.