MENIU

Chinezii au construit o autostradă în jurul unei case mici, pentru că proprietarul a refuzat să se mute

Casa din mijlocul autostrăzii. Foto: Captura YouTube

Autoritățile unui important oraș chinez au fost nevoite să construiască un întreg pod de autostradă în jurul unei case mici, pentru că proprietarul, atașat de locuința sa, a refuzat să se mute. 

Videoclipul întregii construcții, precum și felul în care constructorii au trebuit să ocolească locuința, a fost postat pe YouTube.

Clădirea, situată în Guangzhou, a devenit acum atracție turistică. Proprietarul continuă să trăiască acolo deoarece a respins despăgubirea dezvoltatorului pentru demolarea casei sale.

Din păcate pentru proprietar, priveliștea pe care o are acum este acum cea cu cele două benzi ale podului Haizhuyong, care a fost inaugurat în 2020.

Potrivit postului de televiziune Guangdong, casa cu un etaj conține un apartament de 40 de metri pătrați și este situată într-o groapă în mijlocul legăturii de trafic cu patru benzi.

Proprietarul, cunoscut doar sub numele ei de familie Liang, a spus că nu a fost de acord să se mute, deoarece guvernul nu a reușit să-i ofere o proprietate la schimb într-o locație mai bună.

Ea a mai spus că a fost mai mult decât fericită să facă față consecințelor localizării casei în mijlocul unui mare nod rutier și că nu o deranjează ce cred alții despre ea.

Liang a spus pentru MailOnline: „Simt că acest mediu este  unul liniștit, eliberator, plăcut și confortabil”.

Autoritățile au descris modul în care doamnei Liang i s-au oferit multe apartamente ca variante de locuit, precum și scheme de compensare în numerar - dar proprietara a refuzat.

Ei au adăugat că vor continua să comunice cu doamna Liang și au spus că inginerii au studiat problemele relevante de siguranță înainte de a construi podul pentru a se asigura că este sigur pentru ea să continue să locuiască acolo.

Mai multe articole despre:
autostrada casa China constructii