MENIU

Cheloo, audiat la DIICOT. Cântăreţul va fi cercetat sub control judiciar pentru trafic de droguri

<p>Cheloo</p>

Rapper-ul Cheloo a ajuns miercuri la DIICOT. Solistul trupei Paraziţii este suspectat că ar face parte dintr-o reţea de trafic de droguri. Potrivit anchetatorilor, la locuinţa acestuia din Breaza ar fi avut loc petreceri la care invitaţii consumau substanţe interzise. Cântăreţul va fi cercetat sub control judiciar.

UPDATE. Solistul trupei Paraziţii, Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, care este anchetat într-un dosar de trafic de droguri, va fi cercetat sub control judiciar, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, rapperul Cheloo de la trupa Paraziţii, care a fost ridicat miercuri de mascaţi şi dus la audieri la DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri, va fi cercetat sub control judiciar.

Zece percheziţii au fost făcute de poliţişti în Prahova, dar şi în capitală, iar la casa de vacanţă a lui Cheloo ar fi găsit cannabis. In total 90 de persoane au fost audiate în dosar.


Update 18.20. Potrivit unui comunicat emis de DIICOT: În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015 şi până în prezent, în baza unei rezoluţii infracţionale unice şi a unei înţelegeri prealabile, suspecţii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul București iar ulterior le-au  comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orașului Breaza și a localităților limitrofe.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost găsite diverse cantități de materie vegetală cu aspect de cannabis, semințe de cannabis, precum și ustensile pentru consum, ambalare și distribuire de drogurilor.


UPDATE 14.10. Ajuns la orele prânzului la DIICOT Ploieşti, Cătălin Ştefan Ion a fost întrebat de ziarişti dacă ştie motivul pentru care a fost adus acolo.

"Am venit în plimbare", a răspuns acesta.

Întrebat, de asemenea, dacă se consumau droguri la petrecerile pe care le organiza, Cheloo a refuzat să răspundă.

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a fost audiat la DIICOT Ploieşti miercuri, fiind vizat într-un dosar de consum de canabis.

Cheloo, audiat la DIICOT Ploieşti. Prima declaraţie despre ce are să-şi reproşeze: "Multe"

Procurorii de la DIICOT Ploieşti i-au percheziţionat casa lui Cheloo, în căutare de droguri. Surse judiciare citate de Realitatea TV susţin că în locuinţa acestuia s-au găsit câteva grame de canabis, motiv pentru care rapperul va fi cercetat pentru consum de canabis. Miercuri dimineaţă se desfăşoară 10 percheziţii, fiind aşteptate la audieri peste 90 de persoane, informează Realitatea TV.

Surse judiciare au precizat că în dosar se fac cercetări pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza județului Prahova, dar și în București, activitatea infracțională desfășurându-se începând cu anul 2015, informează Agerpres. 

Dacă va fi găsit vinovat, celebrul artist ar putea face ani grei de închisoare.

Mai multe articole despre:
DIICOT canabis percheziţii mascaţi Cheloo