MENIU

Chef FOA, mesaj neașteptat pentru admiratorii săi după ce a fost prins drogat de Poliție - Ce a recunoscut Florin Scripcă

Celebrul chef FOA, pe numele său adevărat Florin Scripcă, a transmis primul mesaj după ce a fost prins de Poliție drogat.

 

Chef FOA, în vârstă de 41 de ani, a fost prins de Poliția Capitalei la volanul autoturismului său, după ce consumase mai multe substanțe interzise. Asupra sa au fost găsite mai multe țigări de către oamenii legii. Florin Scripcă a consumat două tipuri de substanțe psihoactive, potrivit testării polițiștilor de la Brigada Rutieră cu aparatul DrugTest. Acesta a fost declarat pozitiv la două feluri de substanțe psihoactive: cocaină și canabis. Iar polițiștii au găsit și patru țigări asupra sa, potrivit Realitatea PLUS.

 

Celebrul chef Foa, prins drogat la volan în centrul Capitalei: Florin Scripcă, pozitiv la cocaină și canabis - Anunț oficial al Poliției

După ce Poliția a deschis un dosar penal în cazul său, Florin Scripcă a transmis un mesaj pentru numeroșii săi fani. 

„Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit.

Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite.

 

Cine este faimosul chef FOA - Drumul lui Florin Scripcă de la preparate de lux și stele Michelin la droguri, la 41 de ani

În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu.

Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi mai bine lucrurile pe care le ai și pe care nu vrei să le pierzi. Așa că îmi voi lua un timp alături de familie și de cei dragi, acolo unde îmi e cel mai bine.

Voi reveni apoi în bucătărie, cu mai multă disciplină și exigență față de mine însumi. Vă mulțumesc că sunteți aici”, a scris chef FOA într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.