MENIU

Cerere mare de extinctoare după tragedia din club Colectiv

Alertă în rândul patronilor de cluburi

Tragedia din clubul Colectiv a băgat spaima în români, în ceea ce priveşte securitatea în caz de incendiu. În magazinele care vând astfel de produse, marfa este aproape epuizată. O demonstrează un material filmat cu camera ascunsă, la Târgovişte.

După tragedia din clubul Colectiv extinctoarele de incendiu au fost la mare căutare în magazinele de profil din Târgovişte. La doar o săptămână, rafturile sunt aproape goale, iar la firmele furnizoare se merge pe idea primul venit, primul servit pentru că numărul mare de cereri este greu de acoperit.

Situaţia nu este mai bună nici în magazine. Într-un centru comercial din Târgovişte, în care se găsesc produse necesare în gospodăriri, raionul cu axtinctoare este aproape gol.

Există însă câteva reguli care ar trebui respectate atunci când dorim să cumpăram un extinctor. Specialiştii avertizează că pe piaţă există inclusiv produse contrafăcute.

Dacă aceste documente nu sunt puse la dispoziţia clienţilor de către comercianţi, probabilitatea ca produsele să fie neconforme este foarte mare,iar Cei în cauză trebuie să sesizeze imediat Protecţia Consumatorului.