MENIU

Centru istoric, ÎNCHIS cu bariere! Oamenii sunt revoltați

Protest Constanța

A fost protest de amploare la Constanța. Sute de oameni au ieșit în stradă, nemulțumiți că accesul autoturismelor în centrul orașului a fost restricționat. Oamenii au scandat în fața primăriei și speră ca până la urmă autoritățile să se răzgândească și să suspende noul regulament.

Sute de oameni au scandat în faţa primăriei din Constanța. Oamenii se plâng că, de când a intrat în vigoare acest regulament, zonele în care locuiesc au rămas izolate.

"Ne-am trezit dintr-o data pe data de 15 noiembrie 2021 cu bariere la Lupoaica si la hotel Palas si cu politie. Suntem pur si simplu paziți cu politia si ne simtim ca niste infractori", spune un constănțean.

"Nu mai avem voie cu taxiurile sa intram in peninsula chiar daca locuim in zona", spune un altul.

"Acest regulament a provocat haos si el va trebui cumva sa fie modificat rapid. Nu se vor opri aici demersurile pe care le vom face din punct de vedere administrativ", a arătat Emil Tatu, avocat.

Primarul municipiului se apără însă și spune că noua regulă este justificată.

"Niciodata cand vrei sa reglementezi ceva n-o sa poti sa-i multumesti pe toti. Eu mizez pe o normalitate. Vom aplica acest regulament... vom fi deschisi la toate sugestiile", a declarat Vergil Chițac, primarul oraşului Constanţa.