MENIU

Scene halucinante, în trafic! Om de afaceri în costumul lui Adam, surprins "făcând sex" cu mașina

Șcene halucinante, în trafic! Om de afaceri gol pușcă, surprins "făcând sex" cu mașina
<p>Șcene halucinante, &icirc;n trafic! Om de afaceri gol pușcă, surprins "făc&acirc;nd sex" cu mașina</p>
<p>Șcene halucinante, &icirc;n trafic! Om de afaceri gol pușcă, surprins "făc&acirc;nd sex" cu mașina</p>
<p>Șcene halucinante, &icirc;n trafic! Om de afaceri gol pușcă, surprins "făc&acirc;nd sex" cu mașina</p>

Moment halucinant, în trafic! Martorilor nu le-a venit să creadă când au văzut cum bărbatul țâșnește din mașină, se dezbracă și începe o partidă nebună de sex cu propria mașină! Un BMW.

Michael Jameson, un prosper om de afaceri în vârstă de 37 de ani, a fost surprins, în trafic, dezbrăcându-se și aruncându-se sub propria mașină cu care a început să întrețină "raporturi sexuale".

Incidentul a avut loc în luna iunie a anului trecut, însă detaliile abia acum au răsuflat în presă.

Michael plecase cu BMW-ul său din Londra spre Holyhead, pentru a lua feribotul spre Irlanda. Pe drum, s-a întâlnit în trafic cu David Jones. Conducea tot un BMW și, dintr-un motiv rămas neștiut până astăzi, Michael a intrat în plin în mașina acestuia.

Întâmplarea a făcut ca la fața locului să apară imediat și un polițist care era dotat cu o cameră video. Nu mică i-a fost mirarea acestuia să constate, în momentul în care s-a apropiat de mașina lui Michael, că bărbatul era gol pușcă. Și asta nu era tot! Omul stătea aplecat peste mașina sa, ținea capul pe capotă și întreținea raporturi sexuale cu aceasta!

În secunda următoare, Michael a fost înșfăcat de polițist și, ulterior, reținut. Deși bărbatul avea câteva amenzi pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, de data asta, era cât se poate de treaz...

"Domnul Jameson are multe de explicat în legătură cu comportamentul său. Dar, în acea perioadă, trecea printr-un stres cumplit la serviciu. Pare să fi avut un scurt moment de rătăcire", a spus avocatul acestuia.

La rândul său, Michael și-a recunoscut vina și a pledat "vinovat" la acuzațiile de exhibiționism și simulare de raporturi sexuale în public.