MENIU

Cele patru ZODII care nu îi vor înşela niciodată pe cei pe care îi iubesc

Au o puternică stăpânire de sine şi sunt oameni de încredere, care nu te vor trăda niciodată.

Vorbim despre zodiile care dau principiului loialitatii valente uriase tocmai prin prisma faptului ca stiu ceea ce inseamna respectul de sine si respectul valorilor celuilalt. Iata care sunt zodiile care nu vor trada niciodata o persoana pe care o iubesc si o pretuiesc:

Taur

Persoana nascuta in zodia Taur are niste principii foarte concrete si in functie de acestea isi ghideaza si viata. Oamenii care ii sunt alaturi nu trebuie sa se teama de tradare din partea ei pentru ca nu este in stare sa o faca nici macar din razbunare. Uraste minciuna, falsitatea tocmai pentru ca ea nu poatefi asa, si iubeste si apreciaza, in schimb, corectitudinea si fidelitatea.

Fecioara

Nativa din zodia Fecioara este foarte serioasa in abordarea tuturor relatiilor, motiv pentru care nu stie si nici nu vrea sa auda vreodata despre tradare. E directa si prefera sa spuna lucrurile verde in fata. Isi adora prietenii si partenerii de viata si considera primordiala fidelitatea in orice gen de relatie ar fi ea. E dispusa la orice sacrificiu pentru a le arata celor din jur cat de mult ii iubeste.

Rac

Femeia Rac este deosebit de fidela in toate relatiile pe care le are, indiferent ca e vorba despre raporturi de familie, de colegialitate sau de cuplu. Este statornica, ba chiar conservatoare. Totul porneste si din faptul ca este foarte important pentru ea confortul unei relatii stabile. Pentru asta este in stare sa sacrifice totul, sa daruiasca partenerului toata libertatea pentru a-l pastra alaturi.

Capricorn

Femeia Capricorn are si ea principii de viata foarte solide si nu isi va insela partenerul si nu il va parasi chiar daca sentimentele pentru acesta se sting. La fel procedeaza si cu prietenii sau partenerii de munca. Merge pana in panzele albe alaturi de cei carora le-a promis sprijin. E drept ca este foarte incapatanata, insa fidelitatea reprezinta pentru aceasta femeie un lucru sfant.

Sursa: Horoscop.ele.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii horoscop astrologie