MENIU

Cele mai simpatice zodii. Aceştia sunt oamenii pe care-i vei dori mereu lângă tine

Cele mai simpatice zodii. Aceştia sunt oamenii pe care-i vei dori mereu lângă tine

Sunt calde si amuzante, motiv pentru care le vei cauta prezenta cat mai des. Au simtul umorului, sunt interesante si, in acelasi timp, inteligente. Vorbim despre cele mai simpatice reprezentante ale zodiacului.

Iata in ce zodii sunt nascute femeile cu un ras molipsitor:

Sagetator

Distractiv e putin spus. Sagetatoarea are abilitatea de a te face sa razi cu gura pana la urechi. Oriunde merge este adorata pentru felul amuzant in care vede si abordeaza lucrurile. De regula, ea este cea in jurul careia se aduna gasca, pentru ca face glume oriunde si oricand. Initial, pare o persoana serioasa, dar atunci cand incepe sa vorbeasca, sa explice, toata lumea se prapadeste de ras.

Fecioara

Ei bine, Fecioara este o persoana simpatica doar celor inteligenti, intrucat are un simt al umorului foarte rafinat, care nu poate fi pe gustul tuturor, ci doar pe al celor cultivati. Face glume usor sarcastice, dar nu rautacioase. Spune ceea ce gandeste, iar cine apreciaza aceasta calitate va face tot posibilul sa o aiba in preajma. Fecioara binedispune cu mare usurinta, reusind sa fie sufletul petrecerilor, scrie ele.ro.