MENIU

Cele mai senzuale femei din zodiac. Au bărbaţii la picioare!

Cele mai senzuale femei din zodiac. Au bărbaţii la picioare!

Unele femei stiu atat de bine sa isi puna in valoare feminitatea, atuurile, nu doar fizice, ci si intelectuale, incat reusesc sa seduca asa cum respira. Felul in care zambesc, in care vorbesc... atitudinea lor cuceresc orice barbat.

Aceste femei super senzuale sunt nascute in urmatoarele 3 zodii:

Scorpion

Libera, puternica, sexy si cu o sclipire in priviri care nu poate sa nu-ti atraga atentia. Este femeia Scorpion, cea care la inceput face pe inabordabila, inconjurandu-se de o aura de mister. Este insa felul in care reuseste sa atraga atentia, sa le mentina potentialilor parteneri viu interesul pentru ea. Cand alege catre cine sa isi indrepte farmecele va incepe sa flirteze, sa seduca folosindu-se de orice arma are la dispozitie.

Rac

Asa cuminte cum pare ea, nativa Rac este de o senzualitate iesita din comun. Tocmai puritatea pe care o degaja este cea care atrage ca un magnet. Are forme apetisante si petrece ore in sir in fata oglinzii atunci cand trebuie sa iasa in oras pentru a fi convinsa ca arata impecabil.

Taur

Fiind o zodie guvernata de planeta Venus, e lesne de inteles de ce e atat de senzuala. Femeia Taur este intruchiparea perfectiunii fizice. Este o zeita a feminitatii, are forme voluptoase, bine definite, are buze pline si ochi mari. Atunci cand capata incredere in ea, scoate la iveala toate armele seductiei, scrie ele.ro

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop femei