MENIU

Cele mai periculoase accidente sexuale

Cele mai periculoase accidente sexuale

Nu avem nevoie de nicio prescripţie medicală pentru a face sex, dar uneori s-ar putea să avem nevoie de medic după o partida de amor spectaculoasă. Şi asta întrucât în timpul contactului sexual se pot produce o serie de accidente nefericite.

Iată cele mai grave incidente care pot avea loc în timp ce faci dragoste:

1. Ruperea penisului

Ai putea crede că penisul nu are cum să se rupă întrucât e un muşchi şi nu conţine niciun os. Totuşi, acesta conţine doi cilindri de ţesut care devin rigizi în timpul erecţiei, iar dacă partida de amor este destul de agresivă, aceştia se pot rupe, auzindu-se chiar şi un trosnit. Potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Universitatea din Maryland, acest gen de accidente e mai probabil să aibă loc în timpul unei partide ilicite de amor. Fie tipul încearcă să impresioneze, fie locul ales pentru a face sex nu este unul convenţional, deci mai riscant.

2. Penis captiv

Penisul captiv reprezintă imposibilitatea unui bărbat de a-şi scoate penisul din vaginul partenerei în timpul actului sexual, din cauza muşchilor contractaţi. Poate părea stupid, dar astfel de cazuri există. De obicei un astfel de accident are loc în urmă unei sperieturi. Spre exemplu, din teamă de a nu fi descoperiţi.

3. Orbire

O partida de sex agresivă sau un orgasm foarte intens te poate lăsa fără vedere. Parţial, căci în toate cazurile în care s-a întâmplat aşa ceva, subiecţii nu au mai reuşit să vadă, preţ de 10-20 de minute, cu un ochi. Acest tip de orbire se numeşte amaurosis fugax, însă doctorii nu au o explicaţie clară pentru acest fenomen. Se pare că de vină ar fi obturarea vaselor de sânge de la nivel ocular din cauza efortului depus în timpul sexului.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
sex cuplu accidente sexuale