MENIU

Cele mai lacome zodii. Îşi văd doar propriul interes, dispuse să calce pe cadavre

Cele mai lacome zodii. Îşi văd doar propriul interes, dispuse să calce pe cadavre

Se spune că lăcomia este o dependenţă, la fel ca oricare alta. Din punct de vedere astral, există câţiva nativi care se întrec în lăcomie şi îşi doresc să aibă totul, chiar dacă merită sau nu. Aceşti oameni nu sunt niciodată mulţumiţi pe deplin şi tind să îşi dorească întotdeauna ce au ceilalţi.

Berbec

Nativul Berbec îşi doreşte să obţină mai mult decât este posibil, mai mult decât îşi poate chiar el imagina. Ar fi în stare să fie prezent la orice promoţie sau degustare, doar pentru a simţi că a primit ceva şi că a fost acolo să ia totul. Este o persoană lacomă, care îşi vede doar propriul interes. Nu ar fi în stare să lucreze pentru lucrurile gratuite, însă şi-ar dori să le primească pe toate.

Taur

Nu e un secret pentru nimeni că nativul Taur vrea să aibă stabilitate, mai ales când vine vorba de bani. Îi place să i se ofere cadouri, lucruri materiale şi cât mai mulţi bani, chiar dacă nu le merită pe deplin. Ar prefera ca partenerul să plătească întotdeauna facturile şi nota de plată de la restaurant. Îi plac mâncărurile scumpe şi bijuteriile unicat.

Află şi alte zodii care fac parte din topul celor mai lacome native pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop COMPATIBILITATE ZODII