MENIU

Cele mai inteligente 6 zodii. Sunt mană cerească!

Cele mai inteligente 6 zodii. Sunt mană cerească!

Este greu de spus că nativii unei zodii sunt mai inteligenți decât alții și, cu toate acestea, unele zodii au o concentrare mai mare de genii – dovediți și confirmați - decât altele.

Iata care sunt cele șase zodii cu cei mai inteligenți nativi.

Vărsător

Este considerată zodia geniilor tocmai pentru că sunt neconformiști, visători și mereu plin de idei. Trebuie corect îndrumați, trebuie susținuți și ajutați. Nativii Vărsător copii sunt foarte împrăștiați, tind să devină dezordonați și să se apuce de multe fără să le ducă la bun final pe toate. Nu-i obosi cu prea multe activități și încearcă să-i orientezi către domeniile care le fac plăcere. Au o memorie bună, au un excelent instict și reușesc să provoace surprize dintre cele mai frumoase.

Berbec

Sunt plini de neprevăzut iar talentele lor ies la lumină din primii ani de viață. Părinții unui copil Berbec vor vedea, dincolo de încăpățânarea acestuia, o perseverență și o tenacitate care trebuie încurajate și care trebuie puse în valoare. Reușesc dacă au profesori buni, dacă au părinți inspirați care să-i susțină și să-i încurajeze. Au nevoie de laude și trebuie răsplătiți pentru succesele lor.

Citește continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
horoscop