MENIU

Cele mai înfricoşătoare zodii de femei. Sunt rele până în măduva oaselor

Cele mai înfricoşătoare zodii de femei. Sunt rele până în măduva oaselor

Femeile nu sunt toate niste ingeri, asa cum tare mult ne-ar placea sa credem. Unele au o doza chiar mare de rautate si o folosesc inadins pentru a face rau sau pentru a se razbuna. Acestea sunt usor de identificat daca ne gandim ca sunt nascute cu predilectie in cateva zodii.

Scorpion

Femeia Scorpion este cu adevarat o scorpie. Are senzatia ca toti au ceva impotriva ei, ca toti comploteaza pentru a-i face rau. Si se razbuna cu o placere extraordinara si cu un sarcasm rar intalnit. E dura si nemiloasa, mai ales daca o calci pe coada. Este extremista si nu face niciodata compromisuri, nici macar atunci cand acestea sunt legitime. Stie sa manipuleze astfel incat cel de langa ea sa nu fie constient de asta.

Pesti

Cine ar crede ca femeia din Pesti, asa cum pare ea blanda si nevinovata, e in stare sa faca vreun rau cuiva? Insa aparentele insala si ea este dovada vie a acestui lucru. Caci atunci cand se enerveaza, ataca violent fara sa se gandeasca la faptul ca poate rani. In acele momente, iese la iveala egoismul sau. Face pe victima pentru ca nimeni sa nu banuiasca planurile diabolice de razbunare pe care le ticluieste in amanunt.

Citeşte continuarea pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop femei rele