MENIU

Cele mai frumoase combinații de zodii! Se potrivesc perfect

Cele mai frumoase combinații de zodii! Se potrivesc perfect

Cele mai frumoase combinații de zodii! Se potrivesc perfect!

Berbec - Taur

Relaţia dintre un Berbec şi un Taur este aparent complicată, pentru că ambele semne sunt recunoscute pentru voinţa lor puternică şi orgoliul până la cer. Dar cu toate acestea, este o relaţie bazată pe echilibru şi completare. Natura impulsivă şi dornică de schimbare a Berbecului este foarte bine echilibrată de simţul pragmatic şi raţiunea practică a Taurului. De obicei, într-o astfel de relaţie, Berbecul este iniţiatorul, iar Taurul este cel care se asigură că acţiunea este dusă până la capăt cu succes.

Gemeni - Balanţă

Două semne de aer, Gemenii şi Balanţa sunt zodii foarte compatibile. Atracţia dintre aceşti nativi este adesea instantă, dar pentru că au foarte multe în comun, reuşesc să păstreze interesul pentru multă vreme. Cei doi parteneri au pasiuni comune şi se echilibrează reciproc.

Rac - Capricorn

Racul şi Capricornul sunt două semne cardinale, opuse, foarte compatibile din punct de vedere amoros. Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar capricornul este un semn de pământ, guvernat de Saturn. Diferenţele dintre aceste semne sunt majore: nativii din rac sunt persoane emoţionale, sensibile şi sentimentale, iar cei din capricorn sunt pragmatici, determinaţi şi stabili. Dar tocmai aceste difereţe îi ajută să formeze adesea cupluri fericite şi reuşite.

Sursa: eva.ro

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop zodii