MENIU

Cele mai dureroase imagini de la protestul Diasporei

Cele mai dureroase imagini de la protestul Diasporei / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Imagini dureroase de la protestul Diasporei împotriva guvernării PSD. Sute de persoane au fost rănite în ciocnirile dintre forțele de ordine și manifestanți. Atenţie, imaginile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

Una dintre fotografiile de la protestul Diasporei care s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare este a unui tânăr cu o rană adâncă la picior de o ”grenadă” a jandarmilor, spune el. Acesta stă în Ambulanță alături de o femeie leșinată.

O altă imagine ”virală” este cea a fiicei lui Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii în Guvernul Cioloș. Potrivit acestuia, fata, în vârstă de 16 ani, a leșinat din cauza gazelor lacrimogene și a fost nevoie de intervenția rapidă a medicilor.

Totodată, o femeie jandarm a fost călcată în picioare de un grup de protestatari. Aceasta a fost grav rănită la coloana vertebrală.

Sute de oameni, atât protestatari, cât și jandarmi, au fost răniți, vineri seară, în timpul mitingului anti-PSD al Diasporei, care a avut loc în Piața Victoriei din Capitală. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene, petarde și tunuri cu apă pentru a alunga manifestanții din fața Guvernului, după ce unii dintre aceștia au încercat să rupă cordonul format de forțele de ordine.

INCIDENTE grave la Mitingul Diasporei. Piața Victoriei, evacuată cu forța. Sute de oameni, răniți

Mai multe articole despre:
protest miting diaspora