MENIU

Cele mai curajoase femei. 3 zodii pe care NIMIC nu le sperie

Cele mai curajoase femei. 3 zodii pe care NIMIC nu le sperie

Sunt ca niste leoaice pe care nimic nu le sperie. Din contra, se aventureaza in lupta pentru ca stiu ca vor castiga, chiar si cu pretul vietii lor. Vorbim despre femeile care nu se dau in laturi de la nimic si nu doar de dragul aventurii, ci pentru ca au incredere ca pot reusi orice isi propun.

Iata zodiile in care sunt nascute cele mai curajoase femei:

Leu

Leoaica e in stare sa conduca jungla, asa ca ce ar mai putea sa o sperie? E puternica din toate punctele de vedere. Are o constitutie fizica atletica, usor masculinizata, ceea ce ii confera forta. Si din punct de vedere psihic este foarte tare si nimic nu o doboara.

Gemeni

Nativele din Gemeni nu doar vorbesc, ci si actioneaza. Si nu oricum, ci cu mult curaj, izvorat, e drept, dintr-un soi de inconstienta naiva, pentru ca ele nu se gandesc de doua ori, ci isi asuma consecintele. Nu prea au timp si rabdare sa-si cantareasca deciziile. Din fericire, le cam ies lucrurile asa cum vor.

Sagetator

Femeia aceasta nu se da in laturi de la absolut nimic. Ba chiar ii place sa isi asume cele mai grele sarcini, pentru a-si testa limitele. Si e dovedit faptul ca poate sa faca multe, foarte multe. Este si o aventuriera si o tenteaza tot ceea ce e nou, oricat de periculos ar putea parea pentru altii, scrie ele.ro.

 

 

Mai multe articole despre:
femei femei curajoase cele mai curajoase femei