MENIU

Cele mai bune promoții la televizoare și mașini de spălat

Promoțiile de sfârșit de primăvară la televizoare și mașini de spălat sunt excelente, prețurile înregistrând reduceri de până la 50%.

Întreaga promoție de televizoare o găsiți AICI.

Lista completă cu mașini de spălat la preț redus o găsiți AICI.

Noi am studiat ofertele și am ales cele mai interesante dintre reduceri, pe care ți le prezentăm mai jos.

Cele mai bune promoții la televizoare: LED LG

În cadrul promoției luna televizoarelor LG, modelul 32LB550B de la LG, cu ecran LED și rezoluție HD este la reducere. Acest televizor excelent are o diagonală de 81cm, potrivită pentru un dormitor de mărime medie.

Televizorul poate înregistra pentru dumneavoastră programele preferate prin intermediul Time Machine 2. Ecranul IPS are un unghi de vizualizare mărit și afișează imagini clare și naturale.

Întreaga ofertă pentru acest televizor o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții la televizoare: Smart LED LG

Un alt model la promoție de la LG este televizorul Smart LED LG care are tot o diagonală de 81 cm însă este ceva mai scump ca primul model deoarece îndeplinește funcțiile unui televizor Smart.

Puteți partaja și accesa fără restricții conținut de pe diferite dispozitive, chiar și dacă nu sunteți acasă, prin intermediul internetului și aplicației Smart Share. Are funcția de căutare conținut pe internet sau pe dispozitivul dumneavoastră prin comandă vocală.

Întreaga ofertă pentru acest televizor o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții la televizoare: LED LG - 106cm

Cu o redurece de 20% din preț în această perioadă, acest televizor de la LG este unul dintre cele mai performante. Folosește rezoluția Full HD pe un ecran cu diagonala de 106 cm pentru o vizualizare cât mai bună.

Ecranul IPS este stabil și solid, foarte rezistent la șocuri, iar această tehnologie este superioară ecranelor convenționale din punct de vedere al redării imaginilor în mișcare ce sunt mult mai clare și mai fluide.

Întreaga ofertă pentru acest televizor o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții la televizoare: Smart LED LG - 139 cm

Este unul dintre cele mai apreciate televizoare Smart și deși nu este la un preț tocmai ieftin, acum devine mai accesibil după o reducere de 2.000 de lei din prețul inițial.

Acest televizor îndeplinește toate funcțiile Smart TV și are o diagonală a display-ului de 139 cm, excelent pentru o sufragerie mare. Rezoluția la care redă imaginile este Full HD .

Întreaga ofertă pentru acest televizor o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții la televizoare: Smart LED LG -106 cm

Televizorul Smart LED LG cu diagonala de 106 cm beneficiază de Wi-Fi încorporat, la fel ca un smartphone, pentru a oferi o mai bună conectivitate și acces la și de la televizor.

Televizorul redă imagini clare datorită tehnologiei Triple XD Engine cu care este dotat, care îmbunătățește semnificativ contrastul și calitatea imaginii. Puteți conecta cu ușurință HDD-ul extern sau USB-ul de pe care să rulați un film.

Întreaga ofertă pentru acest televizor o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții la mașini de spălat rufe: Slim 6th Sense Colours Whirlpool

Una dintre cele mai vândute mașini de spălat este Slim 6th Sense Colours de la Whirlpool pentru că face parte din clasa energetică A+++, fiind foarte economică, dar și pentru prețul accesibil care acum beneficiază și de o reducere de 400 de lei.

Mașina de spălat are o capacitate de încărcare de 6kg și 1200 RPM. Este dotată și cu un display LCD pe care sunt afișate programele disponibile.

Întreaga ofertă pentru această mașină de spălat o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții la mașini de spălat rufe: Mașina cu încărcare verticală Whirlpool Awe 55711

Acest model de mașină de spălat rufe de la Whirlpool este prevăzut cu încărcare verticală, pentru a salva spațiu și se poate încărca cu până la 5,5 kg de rufe. Mașina de spălat face parte din clasa energetică A++ și are 1100 RPM.

Mașina este dotată cu tehnologia al șaselea simț care prevede un senzor ce detectează dimensiunile exacte ale încărcăturii pentru a optimiza consumul de apă, energie și detergent.

Întreaga ofertă pentru această mașină de spălat o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții la mașini de spălat rufe: Whirlpool Awo/c 91400

Mașina de spălat de la Whirlpool 6th Sense Colours are o capacitate de încărcare printre cele mai mari eistente pe piață, de 9 kg, face parte din clasa energetică A+++ și are 1400 RPM.

Această mașină este mai accesibilă acum datorită reducerii de preț și în plus face economii de până la 40% din energie cu ajutorul senzorului care detectează mărimea încărcăturii.

Întreaga ofertă pentru această mașină de spălat o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții la mașini de spălat rufe: Mașina AWO/C 7420

Această mașină beneficiază de o reducere de 250 de lei din preț și face parte din clasa energetică A+++ care reduce costurile spălării. Mașina este prevăzută cu încărcare frontală și suportă până la 7kg de rufe la o singură spălare.

Mașina de spălat de la Whirlpool are 1200 RPM și este prevăzută cu un program special de spălare rapidă al cărui ciclu durează doar 15 minute.

Întreaga ofertă pentru această mașină o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții la mașini de spălat rufe: uscătorul AZB6370

Acest uscător de rufe de la Whirlpool este printre cele mai vândute produse de acest tip, suportă o încărcare de până la 6kg și face parte din clasa energetică B. Nivelul de zgomot la centrifugare este redus la doar 67 dB, iar încărcarea în mașină se face frontal.

În plus, uscătorul este dotat cu un afișaj de tip LED pe care puteți programa unul din cele 11 cicluri posibile, printre care și programe pentru bumbac, special pentru jeanși sau mixte.

Întreaga ofertă pentru aceast uscător de la Whirlpool o găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
null